O NAMA

DOBRODOŠLI U CONCEPT-S HRVATSKA –
VAŠ SPECIJALIST ZA DIZAJN I PROJEKTIRANJE TRGOVINA 

Concept-s je vec preko 25 g sinonim za visokokvalitetni dizajn i sofisticirane proizvode. U optičkom sektoru, slušnoj njezi, ali i industriji satova i nakita, kao i modnih trgovina, te frizerskih salona, naši sustavi prezentacije robe, robnih marki i rješenja dizajna trgovine su poznati u svjetskim razmjerima.

Otkrijte cjelokupnu paletu proizvoda koje pružamo i pogledajte klasike, kao i novitete naše linije proizvoda iz vlastite proizvodnje.

Našim klijentima nudimo širok spektar usluga i rješenja koji se mogu prilagoditi njihovim potrebama. U modernim proizvodnim procesima posebnu pažnju posvećujemo odabiru visokokvalitetnih materijala.

Također smo u mogućnosti ponuditi i individualna rješenja prema željama i budžetima naših klijenata. Tijekom projekta pratimo Vas od izrade idejnog rješenja sve do otvorenja trgovine, stojeći Vam cijelo vrijeme na raspolaganju za sva Vaša pitanja i dileme. I najvažnije: nudimo opcije – odluka je vaša.

Ne budite samo jedan od mnogih. Budite drugačiji. Budite jedinstveni. Danas napravite prvi korak. 

 

DIZAJN I IZRADA TRGOVINA I SISTEMA PREZENTACIJA ZA MALOPRODAJU I INDUSTRIJU SIROM SVIJETA

Razvijajući inovativni dizajn prezentacija za naočale i obradu visokokvalitetnih materijala te na temelju više od 25 godina iskustva u opremanju trgovina, concept-s se profilirao na tržištu i jedna je od vodećih tvrtki u ovom sektoru širom svijeta. Oko 65% proizvoda concept s prodaje se u inozemstvu. Osim optičke industrije nudimo i sustave za prezentaciju satova, nakita, odjeće, obuće, modnih dodataka kao i frizerskih salona. Ovdje je naš glavni fokus istovremeno na optimalnoj ali i sigurnoj prezentaciji. Ključ uspjeha: osim funkcionalnih kriterija i aspekata dizajna interijera, uvijek smo razmatrali marketinške aspekte. Na kraju, kvaliteta opreme Vaše trgovine također je temelj za Vaš uspjeh u poslu!

Osim serijske proizvodnje i prodaje širom svijeta, tim na čelu s generalnim direktorom Lukasom Schrollom također dizajnira i provodi cjelovite projekte od dizajna do završetka. Ovdje concept s dizajneri interijera pružaju kupcu savjete tijekom čitave faze planiranja i izvedbe. Kako bismo u potpunosti implementirali najviše standarde, u ponudi su i visokokvalitetni namještaj za sjedenje i profesionalni dizajn rasvjete za koncept osvjetljenja prilagođen opremanju dućana.