Za naše kupce za vrijeme COVID 19 osiguravamo 30% niže cijene u odnosu na ponudu na webshop. Javite se emailom ili na tel.

ZAŠTITNE PREGRADE – PREGRADNI PANELI

Pored naših standardnih modela pregradnih panela za prevenciju infekcije, izrađenih od prozirnog akrilnog stakla, nudimo Vam i dodatni pribor poput ladica za beskontaktni prijenos robe, obrazaca ili novca, kao i stolne ili viseće info panele koji obavještavaju Vaše kupce, istovremeno pomažući u provedbi higijenskih propisa. 

Za sve Vaše upite i narudžbe stojimo na raspolaganju radnim danom od 08-16h na tel 01-2409-209 ili putem e-maila: concept-s@zg.t-com.hr 

Za naše kupce osigurali smo HR promo popust od 30% u odnosu na cijene u web trgovini, kako za program proizvoda HIGIJENA I PREVENCIJA tako i za naš standardni program. 

 

Zaštitne pregrade – pregradni paneli za stolove i pultove

Moduli su dostupni u dvije veličine za jednostavno postavljanje na pultove, stolove i sjedeća radna mjesta, a na dnu imaju otvor koji služi kao prolaz za robu, obrasce ili novac.

VIŠE O PROIZVODU NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

 

Viseći pregradni paneli / zaštitne pregrade

Također nudimo viseće pregradne panele, koji se lako mogu montirati iznad radnih površina na stropu (bilo izravno ili pomoću montažne šine).

VIŠE O PROIZVODU NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

 

Vizir za lice i dezinfekcija

Uz FACE VISOR FSO naš vizir za lice izrađen od medicinske, vrlo lagane stakloplastike, jednostavne za održavanje i dezinfekciju, naći ćete i druge proizvode neophodne za svakodnevni rad u novonastaloj situaciji. 

VIŠE O PROIZVODU NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

 

Ladice za prijenos bez dodira

Sa našim BPT policama možete bez direktnog kontakta isporučiti robu, obrasce ili novac. Dostupne su u 2 veličine, a izrađene od bijelog sjajnog akrilnog stakla koje se lako čisti. 

VIŠE O PROIZVODU NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

 

Info paneli i oznake

Obavjestite svoje kupce i zatražite njihovo sudjelovanje u pridžavanju higijenskih propisa sa info stalcima različitih oblika i dimenzija. Plakati se mogu lako umetnuti i zamijeniti, a istovremeno su zaštićeni prilikom redovitog čišćenja.

VIŠE O PROIZVODU NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

 

Info stup za kupce

Informirajte svoje kupce i zatražite njihovo sudjelovanje u skladu s uputama i preporukama ponašanja zbog preventive kapljičnih infekcija. Info stupovi za kupce dostupni su u 2 veličine: za postavljanje na pod i stolove ili pultove. Dodatnim priborom možete mu dodati i druge funkcije kao što su info oznake i police za dezinfekcijska sredstva.

VIŠE O PROIZVODU NA NAŠOJ ONLINE TRGOVINI

  

Kovinska 12, 10000 Zagreb, Hrvatska

Radno vrijeme:
Ponedjeljak – petak: 9:00 – 18:00
Subota: na zahtjev
Zakažite sastanak:
+385-1 / 2409-209 / ksenija@concept-s.hr 
concept-s d.o.o. 
interior & shopdesign
Kovinska 12 / 10 000 Zagreb / Hrvatska
(+385) (1) 2409 209
concept-s@zg.t-com.hr
http://www.concept-s.hr